torsdag 9 januari 2014

Ny sovstil, täta byten m.m.

Ibland har han då för cool sovstil, våran gosse :) Det sägs ju att man ska prova många olika inlärningsstilar för att hitta någon eller några som passar en. Leo verkar köra på den idén även vad gäller sovstilar, haha. Han verkar ha somnat innan han hunnit ända upp på kudden.


Vi tränar som bekant att lägga blöjan ett par timmar varje dag. Det går sådär som synes ;) Alla tunna långkalsonger och en del "konger" hänger på tork framför kaminen för att åter kunna sköta sin uppgift i morgon.

Leo fick några mynt av farmor att tanka sin taxi med South Africa text och flagga på. Sparbössan är en gåva till Leo (när han benämndes som Kotte), från våra rara vänner. Flera av våra nära och kära kom då och då med så passande välgenomtänkta presenter att jag häpnas. Nog för att vi alltid vetat att vi hade många underbara personer i vår närhet, men det var bland annat dessa Kottepresenter och insättningar på vårt "Om-du-vill-hjälpa-oss-konto" som höll oss uppe i vår elefantgraviditet. Tack än en gång alla som stöttat oss! Ingen nämnd, ingen glömd...

Grabben i huset är en riktig fixare och grejjare. När jag kom in i Tv-rummet igår möttes jag av den härliga synen ni ser i grönt. Ja, det gröna är visserligen en duk, men det som ligger på den då?? Jojjomensan, det är återigen en salivfylld dockskåpsgardin, prydligt placerad där det tidigare stod en Cult design ljusstake. Var är då den? Ja du Saida, tell me please!

Leo i affären -Sånt...å sånt...å sånt. Va?? gäs?!
Jag -Nej Leo, det är inte gräs det är dill.
Leo -Naaaj, ene dill. E gäs! Ja!
Damen intill skrattade så gott, ja jag med faktiskt.

Annars ska väl tilläggas att det är en kille med mycket stark vilja och egna åsikter om hur saker och ting ska ske, vi har här hemma. Åtminstone då och då...
2,5 på väg mot tre år hej på dig!

Ps! Vi saknar era kommentarer här på bloggen. En del av dem kommer på facebook, men ni är ju ändå ca 130 läsare dagligen, så kom igen nu. Det värmer oss och är så kul att få respons här. Ha en fortsatt trevlig kväll!

4 kommentarer:

Anonym sa...

-Va!?!? ;) gräs bland grönsakerna... Går ju inte för sig! Nästa gång ni handlar får vi ha en lektion ;)
/ Sara

Anonym sa...

Fortsätt skriv så som ni gör, det är så roligt att få läsa om er och er vardag. Vi väntar själv på BB från SA vilket gör det extra roligt att följa er blogg.

Unknown sa...

Tack! Kul att ni uppskattar bloggen :) Vi startade bloggen i just det syftet. Att informera familj och vänner och kanske också stötta samt glädja andra väntansfamiljer på vägen mot det fantastika målet.

Anonym sa...

Ja, bloggen/ni är verkligen ett stort stöd! :)